Alquiler focos LED a baterias

Te presentamos la nueva adquisición de focos led de alquiler. Totalmente transportables y rápidos de instalar. Este tipo de foco está diseñado para iluminar aquellos lugares donde no llega la electricidad, no se pueden ver cables o simplemente se necesita de una instalación rápida.

Posseeixen una bateria de liti que dura fins a 20 hores i es poden instal·lar en exterior sent totalment hermètics a l'aigua, pols i protecció al sol. Especials per a esdeveniments on l'estètica és important tant pel seu disseny com per la lluminositat dels seus 4 leds, donant una potència de 1.200 lúmens. Són totalment sense fils i es poden manejar amb control DMX via Wi-Fi.

Glow-Up és un nou focus amb el qual podràs il·luminar aquells llocs on no és possible dur electricitat o sigui necessària l'absència de cablejat. Escales, pas de convidats, jardins, il·luminació de façanes, etc. Posseeix una nansa per al seu ràpid transport i només pesa 7,5 kg. Té un display molt intuïtiu per a canviar de color ràpidament o funcions de canvi de color automàtics. Es pot controlar via Wi-Fi, el seu cap de leds és inclinable i el focus es regula manualment.

Especialment dissenyat per il·luminar fires de mostres, passis de model, monuments, sopars de gala, il·luminació de façanes, piscines, etc.

Manual d'instruccions Full publicitari

¿QUIERES SAVER MÁS?